Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Βραβείο!

Χθες με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη: ένα βραβείο για νέους blogger 
από την πολυτάλαντη Luna του Made by Luna!Όπως κατάλαβα, παίρνοντας αυτό το βραβείο πρέπει να πω 11 πράγματα για μένα και μετά, με τη σειρά μου, να δώσω κι εγώ το βραβείο σε άλλα 11 blogs με λιγότερους από 200 φίλους. Λοιπόν:

 1. Είμαι 41 ετών, εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδερφή, φίλη.
 2. Από παιδί αγαπώ την τέχνη σε κάθε της μορφή (σίγουρα έχει να κάνει με την καταγωγή μου από τα Επτάνησα..). Ψάχνω το όμορφο σε μουσικές, σε ζωγραφιές, σε φωτογραφίες, σε ταινίες, σε βιβλία, σε εικόνες, σε στιγμές, στη ζωή.
 3. Είμαι τυχερή γιατί και στην επαγγελματική μου ζωή, το αντικείμενό μου είναι τα τέχνεργα των ανθρώπων από την Προϊστορία ως σήμερα...
 4. Η χειροτεχνία μπήκε από νωρίς στη ζωή μου: από παιδί έμαθα κέντημα (από τη μαμά μου), βελονάκι (από τη γιαγιά μου), ζωγραφική (από τον παππού μου). Αργότερα καταπιάστηκα με το ράψιμο, με τη ζαχαροπλαστική και προσφάτως με το κόσμημα.
 5. Εδώ και 20 χρόνια έχω δίπλα μου τον καλύτερο σύντροφο του κόσμου. Είκοσι χρόνια μαζί, σύντροφοι σε όλα, στη ζωή, στην εργασία, στα ταξίδια, στη γονεϊκότητα... Είκοσι χρόνια μαζί και δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει, να με κάνει να τον θαυμάζω, να τον ερωτεύομαι ξανά και ξανά...
 6. Πριν από 9,5 χρόνια έγινα μητέρα ενός καταπληκτικού αγοριού, με τρομερές πνευματικές ανησυχίες, με απίθανο χιούμορ, με ταλέντο στη ζωγραφική και τη φωτογραφία.
 7. Πριν από 6 χρόνια ξαναέγινα μητέρα, αυτή τη φορά ενός υπέροχου κοριτσιού, με αστείρευτη τσαχπινιά και γλύκα, με ταλέντο στο τραγούδι και το χορό.
 8. Αγαπώ τα ταξίδια, τη θάλασσα, το καλοκαίρι, το ποδήλατο, τον καφέ, τα γλυκά, τα όμορφα πράγματα, τα gadgets.
 9. Είμαι τελειομανής. Αν κάτι δεν μπορώ να το κάνω καλά, παύω να ασχολούμαι μαζί του. 
 10. Αγαπώ την τάξη, λειτουργώ με λίστες, τρελλαίνομαι να προγραμματίζω και να οργανώνω, αλλά παράλληλα δέχομαι με παιδικό ενθουσιασμό και όλα τα (ευχάριστα) ξαφνικά και απροσδόκητα.
 11. Πρωτοξεκίνησα να φτιάχνω τα κοσμήματα επειδή ήθελα να φτιάξω και να φορέσω κάποιες συγκεκριμένες εικόνες που μου άρεσαν, κάποια συγκεκριμένα χρώματα που δεν τα έβρισκα σε έτοιμα κοσμήματα.

Ξέρω ότι είναι η σειρά μου να δώσω το βραβείο σε άλλα αγαπημένα blogs, όμως, όλα τα blogs που παρακολουθώ, είτε έχουν πάνω από 200 φίλους, είτε έχουν ήδη πάρει ανάλογο βραβείο!
Κρατάω λοιπόν τα βραβεία, επιφυλάσσομαι και καραδοκώ...


2 σχόλια:

 1. καλή συνέχεια στον κόσμο της δημιουργίας που όλοι κάπως έτσι μπαίνουμε όπως περιγράφεις στο 11ο σημείο.

  ΥΓ τέλεια και η σπείρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή